Vintern är snart här – insamling!

Området kring Cernavoda är inte förskonat från vinter och kyla. Vintern är kort men intensiv med temperaturer ner mot -15/-20 grader, en dödlig temperatur för oskyddade hundar. SaveTheDogs matar de försvagade hundarna i staden och lägger ut halm på kända sovplatser. I hägnet huttrar hundarna i sina inhägnader. Hundhjälpen samlar varje år in pengar för att täcka behovet av halm – som läggs in i kojor och inne-delarna i inhägnaderna. Halmen isolerar från mark-kylan och hundarna kan ”gräva in sig” i halmen som då isolerar från den kalla luften. Halmen måste av hygieniska skäl bytas regelbundet. I hägnet i Cernavoda finns idag ca 300+ hundar samt hos STAAD ca 100.

Visst hjälps vi åt att värma dem i vinter? Målet denna helg är att samla in 20 000 kr för att täcka hela vinterns behov för samtliga hundar. Skulle insamlingen ge ett överskott kommer detta att användas för stödmatning av gatuhundarna i staden. Visst är du med?

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT DELTA I INSAMLINGEN: Gör en inbetalning enligt något av betalsätten här nedanför. Skriv i meddelandefältet på din inbetalning: HALM + Ditt namn + Godkänner PUL (om du godkänner att vi publicerar ditt namn i gåvoredovisningen).
Swish: 123 1721430
SMS: 72672 med texten HALM, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor
Hundhjälpens Plusgiro: 355 425-0

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: