Lyckliga hundar hälsar!

Vi har fått några härliga, glada hälsningar från ett par adopterade hundar/katter och deras familjer. Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Matte berättar: ”Idag är det exakt 3 år sedan jag hämtade Denniz (fd Danny Boy) på Arlanda. Han är en helt underbar vän, men han kommer nog alltid att vara skyggare och försiktigare än många andra hundar. Dock inte när vi är ute i naturen! På vissa av bilderna är även hans bror Gemini med.”


Detta bildspel kräver JavaScript.

Eda som kom till Sverige år 2012 hälsar att livet är underbart.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Ayla (fd. May) hälsar att hon hänger med sin familj överallt; på restaurang, på landet, på äventyr och på shopping. Hon är fortfarande lite blyg men blir modigare för varje dag som går. Ayla är en väldigt älskad familjemedlem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: