Din framtida arbetsplats?

Vill du arbeta med Europas mest utsatta hundar i södra Rumänien? SaveTheDogs söker erfarna veterinärer och veterinärassistenter till den fantastiska nya kliniken! Du ansluter dig till ett lokalt / internationellt team där varje dag bjuder på utmaningar. Misären bland djuren i området är enorm och ditt arbete är ovärderligt. Du räddar bokstavligen liv många gånger varje dag. Förutom hjälp till de ägarlösa djuren erbjuds även veterinärvård till lokalbefolkningens djur – gratis vid behov. SaveTheDogs erbjuder ett attraktivt anställningspaket inkluderande månadslön, boende och förmåner. Givetvis är ett långt kontrakt det idealiska, men möjlighet finns till 3/6/12 månaders anställning.

För mer information om SaveTheDogs och verksamheten i Rumänien, se www.savethedogs.eu.

Här kan du se bilder från invigningen av den nya kliniken, 27 okt 2017.

Du kan även kontakta info@hundhjalpen.se.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: