Rocco söker en trygg famn!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår underbare Rocco söker en trygg och kärleksfull famn att krypa upp i till vintern. Hans matte har avlidit och han lämnades in till hägnet av släktingar. Efter ett stillsamt hemmaliv är hägnet oerhört tufft för den här äldre farbrorn. Han har varit älskad under alla sina år och nu är han plötsligt ”ensam” i världen. Det gör honom ledsen och förtvivlad. Rocco behöver snabbt en egen snäll person som erbjuder värme och kärlek – ett hem där han får en mjuk och mysig bädd och små godbitar då och då. Små promenader kring hemmet. Rocco har inte stora krav – så nog finns väl hans matte / husse här och bjuder hem honom?

Läs mera om Rocco här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: