Invigning av den nya veterinärkliniken

Från vänster representant från finska ambassaden, svenska och italienska. I mitten står Sara Turetta.

Igår, den 27/10, invigdes Save the Dogs nya veterinärklinik på anläggningen Footprints of Joy. Den nya kliniken är det största projekt som Save the Dogs genomfört hitintills, ihop med samarbetspartners och sponsorer från olika länder. Hundhjälpen har varit delaktiga i finansieringen av kliniken, tack vare generösa djurvänner. Veterinärkliniken kommer att hjälpa hundratals djur i Rumänien, och med dessa nya förutsättningar med bra lokaler och ordentlig veterinärmedicinsk utrustning kommer det vara livsavgörande i många fall.

Vi tackar alla som på något sätt bidragit till att genomförandet av den nya veterinärkliniken varit möjligt, och glädjs åt allt gott den kommer medföra från och med nu! Nedan kan ett klipp från invigningen ses, den som talar först är grundaren av Save the Dogs, eldsjälen Sara Turetta.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: