Chocolate – vår finaste chokladbit!

Vår underbara, glada och sällskapliga Chocolate finns hos fodervärd i Sverige. Det är dock på tiden att hon nu hittar sitt permanenta hem och där får världens bästa hundliv. Chocolate är en toppentjej som är full av positiv energi. Kan det lekas – så ska det lekas. Hon tycker om alla snälla människor och fungerar bra med andra djur. Det är viktigt för henne att höra ihop – så var finns nu den egna matten / hussen som väntar på sin fina tjej?

Hemmet bör vara relativt lugnt men det får gärna finnas en trevlig hundkamrat som kan bli den nya bästisen. Chocolate vill gärna bo där det finns ”livsrum”, dvs inte i en liten lägenhet, centralt. Hon har ett lätt handikapp som inte påverkar henne i vardagen. Intresserade kommer att informeras. Vi hoppas att finaste Chocolate nu får sin chans att flytta HEM – varje rumänsk hunds högsta önskan.

Läs mera om Chocolate här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: