Adopterade djur hälsar att de älskar livet i Sverige!

Vi har fått några härliga, glada hälsningar från ett par adopterade hundar/katter och deras familjer. Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Här kommer en liten bildhälsning från Bates som kom 28/6 2009 och Skye (fd Ilinca) som kom i år, 4/6 2017. Båda tycker att livet i Sverige är toppen!


Detta bildspel kräver JavaScript.

Katten Simba kom till Sverige 11/6 2017. Matte berättar för oss att Simba är en underbar, gosig katt som har blivit jättefluffig och fin i pälsen. Vill ofta bli buren och åka på axlarna.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Eddy kom till Sverige 4/6 2017 och hans familj hälsar att han är en helt underbar liten kille som från första dagen funnit sig tillrätta i deras familj. Hans mentor labben Alex har naturligtvis hjälpt honom.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Milo har varit hos sin familj i två år, och de hälsar att de hunnit med massor tillsammans. De åker tunnelbana, buss och pendeltåg utan problem. Milo brukar också följa med på cafébesök, eller följa med hästarna när de rids. Hon älskar även att mysa och är snäll mot alla människor. Matte hälsar att Milo är en väldigt älskad hund.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: