Vår “snöflinga” med rosa öron!

Vi presenterar här Snowy som anlände till hägnet med 2 dygn gamla kattungar. Dessa växer nu upp på egen hand och Snowy är redo att finna lyckan hos sin alldeles egna familj – som ser till hennes bästa. Hon är en vänlig och sällskaplig tjej som kommer att sprida glädje och trivsel med sin närvaro och sitt trevliga småprat. En snöflinga hör givetvis hemma här i norr – så vi undrar vem som är den lyckliga att få ta emot denna lilla flinga.

Vi har även fler katter för adoption – som alla är ljuvliga individer med stora behov av närhet och trygghet. Nog ska väl någon kunna finna plats för en av dem? Livet ska inte rinna bort i ett katt-hus. Varje katt är en kännande individ som behöver ”sina” människor och ett givande katt-liv. Vi vädjar för dessa våra skyddslingar. Här kan du läsa om samtliga katter för adoption, alla omhändertagna från svåra situationer..

Läs mera om Snowy här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: