Vi har lyckats bra – tillsammans!

Det gamla hägnet / kliniken är nu under nedmontering och hundarna börjar flyttas till Footprints of Joy den 9e okt. Hägnet ska vara helt tomt den 15e. Hundhjälpen har under hela september drivit en kampanj för att hjälpa några av de särskilt utsatta hundarna – de som skulle ha haft svårt att kunna integreras in nya grupperingar på FOJ – en flytt som kunnat få mycket svåra följder. Vi har inte lyckats ordna resan till Sverige för varje hund – men vi har lyckats för de flesta. Mars och Jibi har nyss landat i Sverige. Till helgen landar Olivia, Exy, Dina och Alexa. Några hundar som egentligen skulle varit med i kampanjen fick egna hem strax före och har nyligen ankommit till sina hem. Kvar finns Megan, Denisa och Jason – underbara, människokära hundar som nu med reducerad överlåtelsekostnad förhoppningsvis ska kunna ”hitta hem” innan vinterkylan sätter in. Vi glömmer dem inte för att kampanjen är slut.

Tack alla som genom era bidrag gjort detta möjligt. Tack ni som adopterat dessa guld-hundar. Tack ni som ställer upp som fodervärdar och hjälper hundarna vidare. Tack ni som spridit informationen. Tillsammans gör vi bra saker!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: