Cronos har längtat så väldigt länge!

Det här är en av våra allra finaste grabbar – en 10-poängare! Ändå har han väntat i flera år och ännu inte fått sitt hem. Väntan måste få ett slut nu för vår rufsige charmör, en äkta rumänsk ”raggsocka”! Här är killen som älskar att mysa, älskar att springa och busa – och kommer att älska äventyr i markerna här i Sverige. Vem får han glädja varje dag under resten av sitt liv? Du får en kamrat utöver det vanliga – en osviklig följeslagare och en vän som sprider glädje. Livet rinner bokstavligen långsamt ut i sanden för Cronos – vilket givetvis tär på honom och vi börjar se en resignerad glimt i hans ögon. Vi önskar vår underbare Cronos möjligheten att få fira julen 2017 i sitt alldeles egna hem i Sverige- med egna paket och en smakbit från julbordet. Vem hjälper Cronos hem?

Läs mera om Cronos här.
Intresseanmälan finner du här.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: