Sista chansen för Exy!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Höstkampanjen lider mot sitt slut. Det gamla hägnet i Cernavoda är snart historia. Endast tre av hundarna i kampanjen har hittills funnit nya hem. Några dagar kvarstår. EN hund står ut bland de andra – EXY. För honom kommer det inte att finnas någon plats på Footprints of Joy. De andra hundarna som inte blivit adopterade kommer att med stora svårigheter försöka integreras i nya grupperingar – ingen vet om det kommer att gå bra. De borde ha fått slippa – och i stället fått njuta av livet i svenska hem. Exy har bott själv en längre tid och man har inga resurser att hjälpa honom framöver. Det finns inga små inhägnader.

För att inte Exys dagar ska ta slut gör vi nu ett sista försök och vädjar om hjälp för honom. Det här är normalt en oerhört glad och pigg grabb som älskar att få stå i centrum – men som vill bo som ensam hund. Idag är han en ledsen hund som lever isolerad och utan vänner / närhet. Någon matte eller husse måste det väl finnas i Sverige som saknar sin Exy? Nu är det riktigt bråttom!

Mer info om Exy finner du här.

Intresseanmälan finner du här.

Mailkontakt: info@hundhjalpen.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: