Höstkampanj – det är bråttom nu!

Tiden rinner snart ut! Vi vill igen uppmärksamma vår kampanj! Bara tre av kampanjhundarna har ännu fått ett hem!

Det gamla hägnet i Cernavoda ska vara helt tömt i mitten av oktober – då kommer kommunen att ta över marken. Inte en enda hund får finnas kvar! ”Footprints of Joy” står redo men det är en enorm utmaning att integrera hundar från det gamla hägnet in i fungerande grupper. Några hundar kommer att få det svårare än andra och måste få slippa denna utmaning som kan stå dem dyrt. Dessa hundar är svårt stressade av hägn-miljön och behöver lugna, trygga hem utan dröjsmål. Med vår kampanj vill vi därför lyfta fram just dessa hundar, som har ett extremt stort behov att få resa snarast. Dagarna är räknade och hjälpen behövs akut. Detta är glada, aktiva hundar med stor kärlekspotential – och där de flesta vill bo som ensam hund för att själv få lägga beslag på all uppmärksamhet. Kan DU öppna ditt hem för en av våra kampanjhundar? Det är bråttom. Klicka på hundens namn för att läsa mer om den.

Samtliga hundar kan sponsras ner till ett minimibelopp (för äldre och handikappade hundar 1500 kr, för övriga 2500 kr). Ditt bidrag sänker således hundens överlåtelsekostnad vilket kan hjälpa den att finna vägen till sitt framtida hem. Inkomna belopp fördelas mellan hundarna. ALL sponsring av enskilda hundar i adoptionsprogrammet, oavsett vilken, tillfaller under kampanjtiden just dessa utvalda hundar – det är här behovet finns.

Vill Du sponsra en hund för att underlätta för den att ”hitta hem”? Sätt in ditt bidrag på Hundhjälpens Plusgiro 355 425-0. Märk betalningen med ”Höstkampanj”, ditt namn samt ”Godkänner PUL” om Du vill att Ditt namn ska synas i gåvoredovisningen. Du kan givetvis också sponsra via Swish, tel 123 1721430, glöm inte märka Ditt bidrag “Höstkampanj”.

Tack!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: