En ensam och ledsen grabb. Tiden rinner ut för Exy!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Exys enda kamrat har flyttat från hägnet och han är nu väldigt ensam och ledsen. De få stunder han får tillbringa i lekparken är solglimtar i monotonin. Exy håller ivrigt utkik efter personalen – för att få sig en smekning eller några vänliga ord. Han är en pigg och aktiv grabb med stort behov av att få vara med människor – men han saknar just sådana människor i sitt liv. Hägnmiljön är olämplig för Exy och han mår allt sämre. Det känns nästan osannolikt att en flytt till Footprints of Joy ska kunna gå bra. Snälla du som saknar en kärlekstörstande hundgrabb i ditt liv – se vår underbara Exy. Det är bråttom nu. Han vill gärna bo som ensam hund – för att själv få all uppmärksamhet.

Läs mera om Exy här.

Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: