Tiden rinner ut för Alexa!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Sötaste Alexa är ny I “Höstkampanjen” då hennes situation blivit akut. Hon har i hägnet bott i en liten inhägnad med en kamrat som nu flyttat vidare. Inom några veckor läggs det gamla hägnet ner för gott och hundarna flyttas till Footprints of Joy. För vissa kommer flytten att bli mycket svår. Alexa har utan tvekan haft ett tufft liv, men lyckats överleva och trots alla vedermödor fortfarande älska alla snälla människor. Hon blir dock hårt ansatt av andra hundar vilket stressar henne enormt. Vi känner mycket stor oro för henne med tanke på att hon snart kan måsta integreras i en större grupp.

Nu söker vi med ljus och lykta efter dig som snabbt kan ge denna underbara ”tant” en fristad i ditt hem – och samtidigt få en ljuvlig liten följeslagare som nu i vinter lugnt kommer att ligga och snusa i sin bädd och sprida hemtrevnad. Alexa skulle trivas som ensam hund – men kan tänka sig att dela hemmet med en stabil och trygg hane.

Läs mera om Alexa här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: