Gåvoredovisning augusti 2017

Resultatet för augusti månad blev fantastiska 568 236 kr!

Ospecificerade gåvor uppgick till hela 513 032 kr. Summan består till stor del av ett arv som kommer att bidra till färdigställandet av den nya veterinärkliniken.

I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 3 205 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige.

Våra fadderhundar/katter sponsrades med 9 235 kr.

I slutet av juli utsattes Cernavoda för ett kraftigt regnoväder, vilket förstörde all hundmat och delar av kliniken i det gamla hägnet. Vi startade därför direkt i juli en insamling för att hjälpa till med kostnaden för ny hundmat. Under augusti månad inkom ytterligare 11 258 kr.

Hägnen i Cernavoda har under sommaren tagit emot över 100 valpar och för att hjälpa till med kostnaden för dessa så startade vi en insamling där vi under denna augusti lyckades samla ihop välbehövliga 25 052 kr som direkt bidrar till att hjälpa dessa valpar till ett bättre liv.

Vi fortsätter även att samla in bidrag till den nya veterinärkliniken som just nu byggs nere i Cernavoda och under Augusti månad så har vi totalt fått in 3 800 kr.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska Arlanda-mötare som gör ett ovärderligt arbete. I augusti månad mötte Eva H och Tina Z samtliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så erhölls 1 100 kr.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Övrigt”.

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: