Vår lille spelevink Pilo söker sitt evighetshem – hägnet läggs ner!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu börjar det bli bråttom och vår lille charmör Pilo har ännu inte hittat sitt hem. Det gamla hägnet i Cernavoda läggs ner och Pilo kommer att få det tufft i det större hägnet, där han får mindre personligt utrymme. Han blir stressad av alltför många hundar runtomkring och kommer att få det svårt att etablera sig i en ny grupp.

Vi vädjar för vår rare Pilo som kommer att bli ett glädjetillskott i sitt nya hem. Var finns Du som kan erbjuda honom en fristad hos Dig, ett välkomnande hem fyllt av värme och kärlek och där han erbjuds allt hundlivets goda. Klockan tickar för Pilo så detta är ett nödläge. Han bor gärna som ensam hund för att riktigt få stå i centrum. Småbarn ska inte finnas i hemmet.

Mera om Pilo kan Du läsa här.

Intresseanmälan finner Du här.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d