Vår stora lurvtuss Mars behöver Dig – hägnet läggs ner!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Mars har en gång haft ett hem – och längtar så innerligt efter att få ett nytt. Hägnet är en jobbig miljö för alla hundar – och speciellt för dem som tidigare haft en ägare och därmed en lugnare miljö. Han gör sitt bästa för att passa in och vara till lags, men monotonin har ett pris och han börjar bli ledsen. Bästa vännen Marilyn har flyttat till Sverige nyligen, vilket också bekymrar Mars. Var finns Du som kan erbjuda vår härlige, lurvige, snälle Mars ett livstidshem och ett underbart hundliv. Klockan tickar för honom – det börjar bli bråttom. Hör av Dig!

Mera om Mars kan du läsa här.

Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: