Pam behöver hjälp!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Pam är den av våra hundar som mår sämst i hägnet just nu. Hon är normalt en ung. pigg och glad sprattelfia som älskar när det händer något och älskar sina skötare. Av någon anledning har hon kommit på kant med några dominanta hundar och stötts ur gemenskapen. Detta problem har medföljt till nya grupperingar. Hon vistas nu själv på en minimal yta och mår inte alls bra av detta. Ung som hon är måste hon snabbt få en ny chans i livet.

I sin nuvarande vistelse blir hon alltmer nedstämd och gnistan håller på att försvinna. Tiden rinner ut – vi måste hjälpa Pam nu!

Var finns matte och / eller husse? Vi söker ett tryggt och erfaret hem – inte alltför centralt beläget. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet. Pam kan bo som ensam hund eller med en lite större, trygg och stabil hane. Hon har träffat katter och det har gått bra. Det är bråttom då Pam håller på att brytas ner. Kan Du hjälpa?

Du kan läsa mera om Pam här.

Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: