Till minne av Monica

EN TYST MINUT
Vore vi alla samlade skulle vi be om en gemensam tyst minut. Nu ber vi i stället er alla att i hjärtat ägna en minut åt tystnad och eftertanke. Vi vill på detta sätt hedra Monica Lindgren från Göteborg. Monica har under sin livstid ömmat för djur i nöd och har varit en trogen supporter av Hundhjälpen. En stor sorg var att själv inte kunna adoptera en Hundhjälpen-hund på grund av sjukdom och ålder – men Monica höll dem alla i sitt hjärta.
I sin yttersta vilja skänker hon stor del av sin kvarlåtenskap till gagn för hundarna i hägnen. Arvet kommer att investeras i den nya kliniken och som Monica önskade kommer det att i framtiden kunna bidraga till att hjälpa tusentals hundar och katter i nöd. Monicas minne kommer att leva kvar. En plakett kommer att sättas upp inne på kliniken för att hedra henne. Den sista gåvan är den största.
Vårt innerliga TACK!
Styrelsen / Hundhjälpen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: