Gåvoredovisning juni 2017

Resultatet för Juni månad blev fantastiska 41 230 kr!

Ospecificerade gåvor uppgick till hela 20 550 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 2375 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med 14 801 kr.

Under Maj så hade vi en insamling ”Din kärlek till hundar är värd dubbelt” som går till att hjälpa de rumänska hundarna att motverka vektorburna sjukdomar. Totalt lyckades vi samla in ytterligare 854 kronor under Juni månad.
Vi fortsätter även att samla in bidrag till den nya veterinärkliniken som just nu byggs nere i Cernavoda och under Juni månad så har vi totalt fått in 250 kr.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I Juni månad mötte Ewa Cederholm, Jörgen Högberg, Jenny Sunding och Ida Kemell samliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 900 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns uppe i menyn under ”Övrigt”. Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: