Don’t shop – Adopt! Sprid budskapet!

Nu är det riktigt, riktigt illa. Kommunen i Cernavoda har nu kontrakterat hundfångare som fångar in / förvarar / dödar de gatulevande hundarna i staden. Detta har redan börjat. Många av dessa hundar är kända av oss och hälsas som gamla vänner när vi besöker. Så här enkelt är det nu –  för VARJE hund som lämnar hägnet räddas bokstavligen ett liv! Då får en av våra vänner på gatan komma in i skydd – alternativet är ett grymt infångande / en vedervärdig förvaring som innebär stort lidande / en plågsam död. Inga andra lösningar finns nu.  Varje hemkommen hund motsvarar nu ett liv som räddas. Tydligt och klart. Adoptera en hund och rädda livet på en annan vacker hundsjäl.
Printa och sätt upp våra affischer överallt där det vistas folk. Affischerna hittar du här.

Sprid hemsidan, dela vår Facebook, gör allt du bara mäktar med för att hjälpa. 300 hundars liv – bokstavligen – hänger på att andra hundar får lämna hägnet! Hjälp oss hjälpa.

Se våra hundar för adoption här.

Nu är det livet som gäller! Agera!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d