Hjälp hundarna – nu affischerar vi!

IMG_3538 IMG_6130 IMG_9975

IMG_99752 IMG_3538-002

För att nå ut till alla de som kanske inte hittat till oss på Facebook eller via hemsidan satsar vi nu på att nå ut via affischering. Hundhjälpen har flera vackra affischer som Du kan ladda ner, printa och sätta upp i Din omgivning. Det brukar finnas affischeringstavlor i matvarubutiker, på idrottsanläggningar och badplatser, på skolor och universitet, på arbetsplatser, på ridskolor och i djuraffärer. I många mindre samhällen finns det allmänna affischeringsplank. Vi har haft liknande kampanjer tidigare och det har ALLTID resulterat i att några hundar funnit sina egna hem. Vi har 500 hundar som väntar så en gemensam ansträngning behövs. Så – snälla DU – printa ut några affischer och sätt upp! Det kan vara just DIN affisch som ger resultat och gör att en  hemlös hund får en egen matte / husse och ett härligt hundliv.

Se våra aktuella affischer nedan. Klicka på bilderna ovan för att komma till en större bild. Ladda ner – printa – sätt upp! TACK!

%d bloggare gillar detta: