Jason söker sitt evighetshem!

Downloads54

Alla hundar trivs inte i hägnet. Många faller relativt lätt in i den dagliga lunken där – andra har svårt att finna ro och eget utrymme i en miljö där det aldrig är riktigt tyst och där kamraterna byts ut ideligen. Jason mår inte alls bra här och skulle snabbt behöva hitta sitt evighetshem. Han är en glad och aktiv hund som är mycket klipsk och uppmärksam. Människointresset är stort och han ställer gladeligen upp på lek. Jason kommer att älska äventyr i de svenska markerna och ser gärna att man i det nya hemmet är aktiva friluftsmänniskor. Lite tankenötter kommer också att göra livet roligt för honom. Efter att ha trängts med alla hundar i hägnet vill Jason nu gärna vara ensam hund och få lägga beslag på matte / husse själv. En stabil tik i liknande storlek / större kan ev bli en god kamrat. Var finns Du som kan erbjuda stilige Jason uppskattning, vänskap och äventyr – han väntar ivrigt!

Läs mera om Jason här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: