Vi vädjar för Remsy!

Remsy (4)

Remsy är en underbar grabb i lite större format. Han vantrivs i hägnet och mår allt sämre, vilket gör varje dag till en prövning. Remsy längtar efter egna människor som ser till hans bästa och skämmer bort honom, som  tar honom på upptäcksfärder och busar ute på ängarna. Han har en trofast karaktär som gör att han kommer att bli Din trogne följeslagare och bäste vän. Med Remsy vid sidan är Du aldrig ensam. Men vi har inte hittat Dig än! Vi vädjar nu för Remsy som behöver få lämna hägnet snarast. Han vill till sommaren ligga i solen på en svensk gräsmatta och känna vinden blåsa i pälsen. Han vill lugnt gnaga på sitt tuggben och filosofera om livet. Mest av allt – han vill vara med Dig! Hör av Dig!

Remsy kan även vara aktuell för placering hos fodervärd.

Läs mera om Remsy här.

Intresseanmälan finner du här.

%d