Gåvoredovisning April 2017

DSC_0863
Resultatet för April månad blev fantastiska 47 117 kr!
Ospecificerade gåvor uppgick till hela 21 967 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 1 450 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med 9 648 kr.
I slutet av Mars så startade vi en insamling för att köpa in maskiner som fångar och dödar mygg, för att underlätta för hägnets hundar. Målet med insamlingen är 25 000 kronor och vi fick under April månad in ytterligare 3 250 kr. Vi fortsätter även att samla in bidrag till den nya veterinärkliniken som just nu byggs nere i Cernavoda och under April månad så har vi totalt fått in 2 838 kr.

Under April har den årliga hästveckan ägt rum nere i Rumänien och vi har samtidigt haft en insamling som gett 930 kronor som kommer gå till att hjälpa hästarna till ett bättre liv i Rumänien. Vi har även haft en insamling för att kunna köpa en kamera som skall användas för att fotografera hundarna som skall upp för adoption och har under April fått in 870 kronor till detta.

Det har även påbörjats en insamling för ett hundhotell intill hägnet, där hundar som skall resa till sina nya hem, får bo dagarna innan resan. Detta är en oerhört viktig insamling med ett mål på 30 000 kronor och under April har vi fått in 1 751 kronor.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I April månad mötte Jenny Sunding, Matthias och Susanne Malmström, Jane Iassonidis, Eva Cederholm, Eva H samliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 1300 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: