Clive

clive

Under tio år har Clive sett tusentals hundar lämna hägnet för sina egna, trygga hem. Själv väntar han fortfarande, oförstående och sorgsen. Clives liv flyter förbi utan de minsta höjdpunkter, bara monotoni och ensamhet, isande kyla vintertid och svår hetta sommartid, år efter år. Det här är en gammal farbror som måste få känna en gång i livet att han är älskad och önskad – det måste få finnas en mening med hans långa liv. Tänk om Clive kunde få en egen bädd – det vore ett himmelrike för honom. Tänk om någon blev glad att se honom varje morgon, sträckte fram en hand och kliade lite bakom ena örat. Tänk att få ha ett eget tuggben – något han aldrig haft förut. Clive har inte stora krav på aktivitet annat än små promenader nära hemmet och att få vara nära sin matte eller husse. Var finns Du som kan ge Clive den största gåva en gatuhund kan få – ett hem fyllt av villkorslös kärlek. För Clive är det bråttom  – snart blir det oerhört varmt i Cernavoda vilket är svårt för de gamla hundarna. Nog finns det väl en svensk gräsmatta där han kan få njuta av ljuva sommarvindar och stilla spana ut över sin egen värld?

Läs mera om Clive här.

Intresseanmälan finner du här.

%d