Jag behöver hjälp nu!

Downloads9

Brandon här. Jag mår inte bra nu och vill åka från hägnet. Varje dag är jobbig för mig och jag är väldigt ledsen och börjar bli allvarligt deprimerad. När någon kommer och kelar med mig bli jag jätteglad och gör allt för att visa hur snäll jag är – när jag blir ensam igen gråter jag så personalen säger det skär i deras hjärtan. Jag bor lite för mig själv och har inte många kamrater. Min enda önskan är att få någon egen människa som bryr sig om mig och som jag får vara en bästa vän till. Jag kommer att fixa vän-biten alldeles utmärkt, då jag är en tillgiven och kärlekstörstande grabb. Snälla någon – här är jag och jag behöver hjälp nu! Jag orkar snart inte mera utan att börja ta skada. Jag håller t o m  på att tappa matlusten nu, så ledsen är jag. Vem är du som erbjuder ditt knä att lägga mitt huvud på när vi ser på TV – vem är du som kliar mig under hakan och ger mig en köttbulle för att visa att du tycker om mig? Jag har aldrig någonsin haft en sådan människa och det är min innersta dröm.

Hälsningar,

Er tillgivne Brandon
Ni kan läsa mer om mig här.
Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: