Härliga hälsningar!

Downloads51

Raringen Liban har skickat en hälsning från (den än så länge ganska kyliga) stranden;
”Hej alla! Här är jag på stranden med Agnes. Gillar stranden och har fått nya kompisar. Lite skraj för havet än men igår gick jag i med Agnes som är modig. Agnes är också från Rumänien så vi jan snacka rätt bra men hon är inte lika leksugen som jag – men jag har två grannkompisar som jag har kul med.
Hej så läng, vi hörs igen!
Liban (med familj som gillar mej skarpt)”

För ungefär en månad sedan firade vackra Mary ett år i Sverige och skickade då denna hälsning;
”Nu har Mary varit hos oss i ett år. Det tog nästan en månad innan hon började bli bekväm med tillvaron. Sakta men säkert har hon blommat ut till en stor personlighet som verkligen tar för sig här hemma. Hon har en stor storebror och två kattkompisar som hon leker med stora delar av dagen. Inte alltid till deras glädje, men hon lyckas för det mesta få igång dem tillslut.  Lyckan är total när hon får tokspringa och köra järnet i trädgården. Där efter är det väldigt skönt att vila i knät på någon. Det känns som hon är ganska nöjd med livet och vi kan inte föreställa oss ett liv utan vår primadonna.”

%d bloggare gillar detta: