Nytt på G!

Downloads50

Det händer mycket I Cernavoda just nu!

Den nya veterinärkliniken tar form allt mer och det är med stora förväntningar vi ser fram emot färdigställandet senare i år – en 10-årig dröm som blir verklighet. Även för våra resande hundar förbättras  nu situationen radikalt. Från att dagarna före resan ha inhysts i ett trångt utrymme med små möjligheter att få röra på sig, ska de nu få ett eget litet ”hotell”. Hotellet är en splitter ny barack, luftkonditionerad och med större utrymmen för varje hund. Runt baracken finns rasthagar där hundarna regelbundet släpps för att kunna få springa av sig lite. Detta är en STOR förbättring i livskvaliteten för dessa hundar och kommer också att innebära att de är i bättre form, mentalt och fysiskt inför flygresan till Sverige. Hotellet är dock inte finansierat och vi ber nu om DIN hjälp. Det kanske är just DIN hund som i framtiden får husera här inför resan hem till Dig. Du som redan tagit emot en hund förstår vikten av att de inför flygningen har en bekväm tillvaro och ges möjlighet till aktivitet / rörelse.

Vi ber nu alla Hundhjälpens vänner hjälpa så att ”hotellet” kan färdigställas och tas i bruk. Budgeten är 3000 Euro, ca 30 000 kr. Under resten av året kommer hundratals ”nysvenskar” att övernatta här medan de sista medicinska åtgärderna m m genomförs inför transporten till flygplatsen i Bukarest.

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”hotell”. Vill du synas i vår gåvoredovisning – skriv ditt namn + PUL. I annat fall är du anonym.
Det går även att donera via Swish: 123 1721430
SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor

%d bloggare gillar detta: