Vi vädjar för ZeeZee och Simba!

Downloads_69

Alla katter i hägnet behöver egna familjer som tar hand om dem och skämmer bort dem – men en del katter står ut i mängden då de har det svårt i katthuset och därmed har ett väldigt stort behov av att få sin resa så snart som möjligt.

ZeeZee har alltid varit en lite försiktig tjej – efter att ha levt i misär tillsammans med mängder av katter hos en samlare, en ”hoarder”. Hon har inledningsvis utvecklats positivt i katthuset, men blivit ledsen då ingen egentligen har tid med henne. ZeeZee mår nu allt sämre och börjar dra sig undan, tydliga tecken på depression. Varken de andra katternas sällskap eller besökare lockar nu henne. ZeeZee behöver hjälp snabbt – ett lugnt hem att få komma till – snälla människor som ger uppmärksamhet och kärlek – samt godbitar och tygmöss. Var finns Du som kan hjälpa henne?

Simba är en lite äldre katt som har svårt för den stressande miljön i ett katthus – med många katter runtomkring. Han har en extremt svår bakgrund och även ett litet handikapp bestående av ärrbildningar på hornhinnan, vilket något påverkar hans synfält. Simba har ett stort behov av närhet och vill ha en famn att krypa upp i och någon som ofta ställer fram godsaker. Simba önskar sig ett lugnt och behagligt liv.

Läs mera om ZeeZee, Simba och de andra katterna för adoption här.

Intresseanmälan finner du här.

 

%d bloggare gillar detta: