Gåvoredovisning Mars 2017

DSC_0812

Resultatet för Mars månad blev fantastiska 59 498 kr!
Ospecificerade gåvor uppgick till hela 19 825 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 1 581 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med 9 576 kr.
I Februari månad så startade vi en insamling för hägnet i STAAD så att även hundarna där skall få nya leksaker och under Mars kom det in ytterligare 1 150 kr. I slutet av Mars så startade vi en insamling för att köpa in maskiner som fångar och dödar mygg, för att underlätta för hägnets hundar. Målet med insamlingen är 25 000 kronor och vi fick under Mars månad in 16 615 kr, insamlingen kommer även att fortsätta under April månad. Vi fortsätter även att samla in bidrag till den nya veterinärkliniken som just nu byggs nere i Cernavoda och under Mars månad så har vi totalt fått in 1 150 kr.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I Mars månad mötte Jenny Sunding, Ulrica Åkesson, Martina Andersson och Tina samliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 900 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: