Missa inte våra hundar i Sverige!

Downloads5

Ibland behöver hundar omplaceras inom Sverige av olika anledningar. Andra kommer direkt från hägnet där de haft en utsatt situation och snabbt behöver flyttas till en tryggare miljö. Fördelen med att välja en av våra foderhundar är att man besöker den i foderhemmet, i hemmiljö och du kan då bilda dig en egen uppfattning samt skapa en relation som underlättar flytten till det nya hemmet.
Om du är intresserad av en av våra underbara foderhundar hittar du intresseanmälan här.

AFFE (fd Greg), född 2016, finns i Motala.
Affe är en grabb med härlig energi. Han älskar att vara utomhus och att få följa med på promenader, han skuttar och sniffar och har nyligen upptäckt hur fantastiskt roligt det var att leka med en pinne. Han kommer själv fram när det är dags att gå ut och han går väldigt bra i koppel. Affe är kontaktsökande och gillar att få mysa i soffan om kvällarna, gärna hela familjen samlad – Hundar, katter och människor. Eftersom han är uppvuxen i hägnmiljö är det mycket som har varit väldigt nytt för honom, en del saker och underliga ljud kan han fortfarande tycka är lite läskigt men han har gjort enorma framsteg och är nu redo för ett alldeles eget hem. Affe bor gärna i ett lite lugnare område och tillsammans med en eller flera andra snälla hundar. Barn under tonåren bör ej finnas i hemmet eftersom de kan råka skrämma honom.

CATOI, född 2008, finns i Billesholm/Helsingborg.
Catoi är en stilig gosse på 8 år som just nu bor hos en fodervärd i Billesholm. Han kom till Sverige i januari och har anpassat sig fint i sitt nya liv. Han bor med Mereni som också kommer från HH och 2 andra småttingar som han funkar fint med. Catoi är en glad och positiv kille som gillar att leka, gräva och ha det skoj. Sover gott hela natten i fodermattes mysiga säng. Idag har Catoi möjlighet att vara ute större delen av dygnet och det vore toppen om han kunde få fortsätta med det. Catoi har opererat ett bakben hösten -16 och är på god väg att bygga upp musklerna igen, med träning och korta promenader blir det bättre och bättre – även ”brorsan” Mereni är opererad och han springer och skuttar på för fullt. Catoi tar gärna på besök för att lära känna sin nya människa bättre – kanske är han just DIN nya familjemedlem?

ELYA, född 2013, finns i Västervik.
Elya upplevs som en mycket glad, kärvänlig och lyhörd flicka. Hon har ett stort behov av närhet och söker mycket kontakt. Elya älskar att småbusa och leka och hon är väldigt nyfiken på nya leksaker och föremål i hemmet. Hon bor idag med flera andra hundar och har hittat sin plats i gänget. Att gå på promenad i markerna är det bästa hon vet och vad gäller ytterstadsmiljön där hon bor har hon vant sig med bilar, cyklar, andra hundar etc. Elya behöver ett erfaret och tryggt hem där hon mycket väl kan bo som ensam hund av den som kan ägna henne mycket tid – men hon kan även dela hemmet med en signalsäker och trygg hund. Det nya hemmet ska inte ligga centralt och det bör ej finnas barn under tonåren i hemmet.

MIKY, född 2014, finns i Stockholm. – BOKAD
Miky är en kavat och käck liten kille med mycket kärlek och energi. Han kan behöva lite hjälp på traven ibland i nya situationer men han tar för sig i livet och lär sig snabbt. Han tyr sig mycket till sina fodervärdar och sover tätt intill om nätterna. Han är mycket gosid och vill ha sin dos av fysisk kontakt – vilket han söker själv genom att krypa upp i knäet. Han hänger med sin fodermatte till kontoret ibland och där charmar verkligen alla han möter. Miky kommer att trivas som bäst i ett hem där man ägnar honom mycket tid, aktiverar honom på lämpligt vis och där man uppskattar en fysiskt närgången liten hund. Han är liten och behändig – men har vilja och ”motor” som behöver underhållas. Miky är en superrolig och mysig hund som har mycket att ge!

PIPPI (fd Amelia), född 2015, finns i Stockholm.
Underbara Pippi är en fin tjej av det lite försiktigare slaget. Hon är mycket smart och verkligen älskar att få hänga med på långa, sköna skogspromenader. Där kan hon slappna av och vara HUND. Nya bekantskaper spanas in på lite avstånd till en början – man måste ju vara säker först på att de faktiskt är snälla. Pippi bor med katter idag och är även vänligt inställd till hundar, även om hon är lite försiktig till en början. Detta är en hund för det aktiva hemmet som tycker om att vara ute i skog och mark, kanske spår kan vara något? Pippi är en oslipad diamant som i rätt hem kommer att blomma ut och bli en vän för livet. Hemmet ska ej ligga centralt och barn under tonåren bör ej finnas i hemmet eftersom de kan råka skrämma henne.

PURA, född 2013, finns i Fjugersta/Örebro.
Pura är en glad och aktiv hund som vill vara med på alla upptåg som erbjuds! Hon älskar alla människor som kommer på besök och fungerar bra med sina kattkompisar. Pura njuter stort av promenader och går väldigt bra i koppel, hon är även rumsren och äter bra. Hennes favoritleksak är en tennisboll som hon gärna bär omkring på och stolt visar upp. Pura vill komma till ett aktivt hem där man har intresse för skogsutflykter och hundträning, Pura är en kanonbra träningskompis! Hon bor gärna som ensam hund där hon får all uppmärksamhet – eller med en större, stabil hanhund.

%d bloggare gillar detta: