Veterinärmedicinsk personal sökes!

IMG_0784

Är du veterinär eller veterinärassistent och vill göra en insats utöver det vanliga – och möta / hjälpa Europas mest utsatta djur?

SaveTheDogs söker veterinärer och veterinärassistenter till verksamheten i Cernavoda, Rumänien. Är du nybakad / mitt i karriären / nyligen pensionerad  – erbjud din tid och din kunskap. I Cernavoda behandlas dagligen svåra akuta fall samt tillses de omhändertagna hundarna och katterna. Arbetet är tufft och tempot högt – men ditt arbete gör skillnad för de utsatta djuren i Europas fattigaste hörn där djuren betalar priset för misären.

SaveTheDogs söker personal för permanent anställning men även Dig som kan arbeta som volontär i minst två veckor. Du har givetvis gratis uppehälle och det kan genom Hundhjälpen även finnas möjlighet att resa utan kostnad. Är Du intresserad eller har frågor, hör av dig till:

info@hundhjalpen.se

Telefon 076-172 23 63, vardagar 12-13 ( maila om annan tid passar dig )

Behovet är nu och framöver.

%d bloggare gillar detta: