2 nya fadderhundar!

Downloads2

Några hundar kommer aldrig att få chansen till ett eget hem. Vissa av dessa uppehåller sig utanför hägnen i Cernavoda och Medgidia, medan andra ges skydd inne i hägnen. Dessa hundar lämpar sig inte för adoption av flera orsaker; en del har för alltid tappat förtroendet för människan, andra kan vara ”skarpa”. Några hundar trivs endast i frihet. De flesta av dessa hundar är födda på gatan. Andra har misshandlats eller vanvårdats av sina ägare… idag bor de i sina jordhålor eller i enstaka hundkojor som personalen har satt ut. De känner trygghet i närheten till hägnet, att få mat varje dag, att inte glömmas bort. Dessa hundar kommer aldrig att överges av SaveTheDogs. De är dock kostsamma för hägnet. Tack vare fadderprogrammet kan de varje dag garanteras mat, omvårdnad och vid behov veterinärvård.

Vi vill nu presentera Moris och Ben som är nya i vårt fadderprogram.

Vår vackre Moris har haft ett tufft liv, han har fått stenar kastade efter sig och blivit jagad. Lyckligtvis hade han en man som såg efter honom – som ringde Save The Dogs som i sin tur genast åkte och hämtade Moris. Trots sina hemska erfarenheter har inte Moris gett upp hoppet om mänskliga bekantskaper och när man väl visat sig vara snäll vill Moris gärna umgås en stund.

Ben är en tvättäkta liten charmör. Som en liten farbror lunkar han nöjt omkring på gården utanför kliniken och ”håller koll” så att alla sköter sig. Trots att han med största sannolikhet blivit illa behandlad tidigare i livet är han en social liten hund som gärna kollar in oss besökare och tar emot en godis när han förstått att vi är vänligt inställda.

För information och för att anmäla dig som fadder, maila fadder@hundhjalpen.se.
Läs mer om fadderprogrammet här.

%d