Två små kattfamiljer söker sina evighetshem!

Hemma hos Mihaela Baisan som driver sitt lilla privata hägn STAAD finns ett antal omhändertagna katter. Vi vill här rikta ljuset på en liten familj som ivrigt söker sina evighetshem; mamma Mimi med ”barnen” Jiglley och Steffi. Brorsan Cornelis ( f d Angus ) bor redan i ett gott hem i Sverige och önskar att hans mamma och syskon ska få samma stora tur. Det här är underbara katter som lever i en väldigt begränsande tillvaro och så innerligt behöver få sina flygbiljetter till Sverige. Kan Du öppna upp Ditt hem för en av dessa ljuvliga individer? Ge katten trygghet, kärlek och stimulans – få en kamrat som sprider glädje i Ditt hem.

Mimi 3 Jiglley new 4 Steffi 5Hos Mihalea bor även kattmamman Vivian med sonen Dolce – två underbara katter som lever sitt liv i ett rum – har så mycket att erbjuda – men nya hemmet saknas. Veckorna och månaderna går och har blivit till år – alltmedan de två sitter i sitt rum och väntar. Dessa två måste få chansen till ett värdigt katt-liv – tillsammans. Finns Du?

vivian-pres1 dolce-pres1Klicka på bilderna för att läsa mer om katterna.
Intresseanmälan finner du
här.

%d bloggare gillar detta: