Gåvoredovisning Februari 2017

IMG_7722Resultatet för Februari månad blev fantastiska 51 975 kr!
Ospecificerade gåvor uppgick till hela 24 758 kr. I kampanjen ”Sponsra en hunds resa” inkom hela 9 389 kr vilket innebär att utvalda hundar får en lägre adoptionskostnad och därmed större chans till sin flygbiljett till Sverige. Våra fadderhundar/katter sponsrades med 8 271 kr.
I Februari månad så har vi haft en insamling för hägnet i STAAD så att även hundarna där skall få nya leksaker och totalt fick vi in 2 807 kr. Vi hade i Januari en insamling för inköp av hundfoder för stödfodring och fick även under Februari in 1 300 kr till foder för hundarna som lever längst Rumäniens gator. Vi fortsätter att samla in bidrag till den nya veterinärkliniken som just nu byggs nere i Cernavoda och under Februari så har vi totalt fått in 2 450 kr.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete. I Februari månad mötte Eva H, Jenny Sunding, Malin Hug, Mattias Malmström, Susanne Karlsson, Tina, Eva Cederholm och Jörgen Högberg samliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 3 000 kr.

Du kan läsa hela gåvoredovisningen här.

Äldre gåvoredovisningar finns under menyn ”Stöd vårt arbete”

Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

%d bloggare gillar detta: