Snälla, får vi leva tillsammans?

Downloads104

Neva och Mario, syster och bror, har levt varje andetag i varandras närhet. De är nu mitt i livet och förtjänar att få en bättre tillvaro än den i hägnet – ett eget hem där de får vara viktiga och ompysslade – ett eget hem som erbjuder såväl trygghet som spännande aktiviteter. Från att ha varit väldigt tillbakadragna har nu Neva och Mario börjat söka kontakt med personalen och även vi som besökare blir grundligt genomnosade. Detta fantastiska syskonpar har så mycket att erbjuda – men man måste ha förståelse för att hela deras liv hittills varit väldigt begränsat och att de måste få upptäcka den nya världen i små portioner inledningsvis. Vi söker nu Dig som kan ge Neva och Mario en fantastisk framtid – tillsammans för evigt. Vi vet att just Du finns – men vi vet ännu inte var. Neva och Mario väntar!

Läs mera om Neva här.

Läs mera om Mario här.

%d bloggare gillar detta: