STAADs hundar vill också leka!

Downloads101

Hundarna i Cernavoda har fått många leksaker på sista tiden – tack vare vår insamling. Nu ser vi att hundarna vid det lilla privata hägnet STAAD därifrån många av våra hundar också kommer, är helt utan. Det är stor åtgång på lekmaterial – många hundar tuggar, sliter och drar – och har väldigt roligt.  Leksakerna berikar helt klart deras tillvaro – något att pyssla med i det annars så enahanda hägnlivet. De hundar som av olika anledningar ( nyinkomna, skadade ) är isolerade behöver desperat något att förströ sig med – dagarna blir annars oändligt långa och tråkiga. Vid STAAD råder också brist på borstar, kammar, schampoo, avmaskningsmedel etc. Nu hjälper vi gemensamt STAADs hundar! Visst är Du med?

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”STAAD”. Vill du synas i vår gåvoredovisning – skriv ditt namn + PUL. I annat fall är du anonym.
Det går även att donera via Swish: 123 1721430
SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor

%d bloggare gillar detta: