Farväl Medgidia – vi lyckades!

medgidia

Det lilla hägnet i staden Medgidia har under många år varit en fristad för många av våra hundar och katter. Härifrån har de rest till fantastiska svenska hem. Nu i slutet av februari stängs hägnet – och Hundhjälpen / SaveTheDogs har intensivt arbetat med att finna hem till de hundar och katter som inte skulle klara en flytt till ett nytt hägn.

Samtliga hundar och katter under vårt ansvar I Medgidia kommer att före månadens slut att befinna sig i kärleksfulla hem I Sverige. Efter en kämpa-insats har vi lyckats. Sista helgen i februari landar fem flyg – där många av de pälsklädda resenärerna kommer från Medgidia. Tidigare under månaden och under januari har många fler ankommit. Många kom redan i slutet av 2016 (bland annat våra underbara Coca och Faruk som finns i jourhem).

Det har varit oerhört slitsamma månader – men vad gör det när varje individ nu  har en fin framtid att se fram emot. Vi har gjort ett superjobb – tack alla inblandade! Tack alla som arbetat kring sociala medier, som fotograferat och skrivit, som administrerat, som rest, hållit transportburar och mött upp, som ordnat jour placeringar, som följt upp – och tack inte minst till er som öppnat upp era hem. Ni är alla BÄST!

På bilderna ser vi alla de hundar och katter som under januari och februari kommit / kommer till Sverige. Välkomna!

%d bloggare gillar detta: