På Alla Hjärtans Dag – En vädjan från Pelle!

IMG_8156 Alla mina kamrater i hägnet i Medgidia har fått sina nya hem – eller rest till jourhem. Jag blev nog lite bortglömd – men nu är jag här! Jag heter Pelle, ett namn jag fått av mina svenska vänner. De säger att jag är en otroligt pigg och glad pensionär och att de alla tycker jag är en toppenhund. Jag vill också få ett hem som alla andra. Mitt liv har varit tufft och sedan jag kom till hägnet har de andra hundarna inte varit speciellt snälla mot mig. Jag klarar inte att flytta till ett större hägn – jag är rädd att de ska vara ännu dummare mot mig där. Finns det någon snäll person i Sverige som kan hjälpa mig så att jag också får vara viktig en gång i mitt liv – och få en mjuk bädd att sova i och någon som kramar mig godnatt? Jag lovar att bli din bäste vän och sprida lite glädje i ditt liv. Hjälp mig bara härifrån. Nu är jag snart ensam kvar. Hundhjälpen har lovat mig att få flytta i februari – bara jag har någon att flytta till. Jag hoppas av hela mitt hundhjärta.

Vänliga hälsningar,
Er Pelle
Ni kan läsa mer om mig här.
Intresseanmälan finns här.  

%d bloggare gillar detta: