Farväl Medgidia

Downloads98

Hägnet i Medgidia läggs, som vi tidigare informerat om, ner i slutet av februari. Hundar, katter och inventarier flyttas till Cernavoda, en flytt och ett miljöombyte som kan vara oerhört påfrestande för många. Vi högprioriterar nu hundarna och katterna i Medgidia – de är alla märkta med ett blått M på adoptionssidan. Vårt löfte till dem är att flyga hem dem till goda hem före hägnet stängs – om hemmen finns.
Flera hundar och katter från Medgidia har redan landat i Sverige, i fina egna hem eller jourhem. Kvar har vi några utsatta vänner som mycket snabbt behöver vår hjälp. Deras hägn existerar snart inte mer.  Kan Du öppna Ditt hem och Ditt hjärta för en lurvig vän? Det är bråttom nu.

Vi vill uppmärksamma nytillkomna Mirei, vars utsatta situation gör henne till ett tacksamt mobbningsoffer – och där ett byte av hägn kan bli ödesdigert.

Se dessa underbara sötnosar! De är alla i stort behov av att ha nya hem att komma till innan februaris slut.

Mirei, tik född 2012, ca 20 kilo.
Mirei är en vacker tjej som utan tvekan har tråkiga upplevelser i bagaget. Med lugn, tålamod och kärlek har man i hägnet lyckats få henne att förstå att vi vill henne väl. Mirei är en riktigt mjuk och vänlig hund som gärna umgås och leker med lite lugnare hundar. Mirei vill bo lugnt med en egen trädgård/täppa där hon kan strosa runt. Inga barn under skolåldern men gärna en snäll och stabil hundkompis.

Nelu, hane född 2014, ca 25 kilo
Nelu är en glad och framåt grabb, kontaktsökande och vänlig. Han blir verkligen överlycklig när vi kommer på besök och det gör ont i oss att inte kunna stanna en längre stund. Detta är en hund av bästa tänkbara bästis-material som kommer att älska att få vara MED – i skogen, på träning, i soffan… Go-grabben Nelu bor gärna som ensam hund eller med trevlig tik.

Sofia, tik född 2014, drygt 5 kilo
Sötnosan Sofia behöver lite tid på sig med nya bekantskaper men när hon fått spana in oss på lite avstånd och förstått att vi är snälla så leker hon gärna – och tycker att det är superroligt! Sofia vill ha ett lugnt liv i ett hem där hon får möjligheten att kunna gå ut i sin egna trädgård. I hennes nya hem vill hon gärna ha en trygg och snäll hundkompis men inga barn under tonåren.

Max, hane född 2015, ca 22 kilo
Härlige Max är en klipsk och lyhörd kompis som tycker om att få stå i centrum. Han gillar andra hundar och busar runt med dem i lekparken men kommer med jämna mellanrum för att ”kolla läget” med oss och kanske få en liten godbit. Den här killen längtar efter ett friluftsliv i Sverige och kan bo som ensam hund eller med en hundkompis, då gärna en tik.

 

%d bloggare gillar detta: