Ensamma kvar – Oliver och Panda!

Downloads96

Samtliga katter vid hägnet i Medgidia har nu rest till eller är på väg till olika hem i Italien, Schweiz och Sverige. Hägnet läggs ner om några veckor och kvar finns nu bara Oliver och Panda, två försiktiga kattpojkar med svår bakgrund. Det blir mycket tufft för pojkarna om de ska måste flytta till katt-huset i Cernavoda. Där omringas de av idel främmande katter – i en okänd och för dem skrämmande miljö. För två känsliga själar blir detta en förskräcklig prövning. Nog finns det väl någon kattvän i vårt avlånga land som kan erbjuda Oliver och Panda en fristad där de kan känna sig trygga – och äntligen våga börja ta för sig och börja leva det härliga katt-liv en katt ska. De är bästa vänner och fortsätter gärna leva sina liv tillsammans, men lyckas inte detta får vi överväga individuella placeringar. Snälla kattvän – kan Du hjälpa Oliver och Panda? Tiden tickar snabbt nu.

Läs mera om Oliver här.

Läs mera om Panda här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: