Scooby – vår egen Ferdinand

Downloads95

Scooby med sitt filmstjärne-leende är älskad av oss alla. Han har haft en relativt bra tillvaro i hägnet i Medgidia där han gått fritt i området framför kliniken. Han har glatt hälsat oss alla välkomna – och sedan återgått till sin ”Ferdinand-tillvaro” där han legat i blomrabatterna och studerat molnen som flutit förbi. Denna tillvaro är snart slut. Hägnet läggs ner och Scooby kommer inte att klara flytten till det större hägnet i Cernavoda, där han då måste flytta in i en inhägnad med många andra hundar. Han är en äldre grabb och risken är överhängande att de andra ger sig på honom. Scooby vill inget hellre än att bli någons älskade bäste vän, en vän som strövar runt kring hus eller gård och däremellan filosoferar på en matta i köket. Scooby är en charmör utan dess like – men en speciell charmör. Hans fria tillvaro har gjort att han är självständig, oerhört snäll och vänlig – men man får inte forcera honom in i situationer han inte bemästrar. Tiden rinner nu snabbt iväg men vi har ännu chansen att hjälpa Scooby. Var finns DU med gården på landet / villan med inhägnad trädgård, ett varmt hjärta och förståelse för en vacker hundsjäl. Scooby behöver DIG. Det är bråttom nu.

Läs mera om Scooby här.

Intresseanmälan finner du här.

%d