Kärleksfulla hem sökes – snabbt!

Downloads45

Hägnet i Medgidia läggs, som vi tidigare informerat om, ner i slutet av februari. Hundar, katter och inventarier flyttas till Cernavoda, en flytt och ett miljöombyte som kan vara oerhört påfrestande för många.
Vi prioriterar nu hundarna och katterna i Medgidia – de är alla märkta med ett blått M på adoptionssidan. Vårt löfte till dem är att flyga hem dem till goda hem före hägnet stängs – om hemmen finns.
De tre som av olika skäl är mest akut är Soraya, Tiron och Doru, som presenterades i ett eget inlägg tidigare i veckan, ni kan läsa det här.

Vi vill nu även presentera dessa sötnosar, som alla skulle behöva hitta sina nya hem innan februaris slut för att slippa flytta till nytt hägn;

Miky, hane född 2014, drygt 5 kilo
En oerhört tillgiven liten krabat – När man gett honom tid att känna sig trygg. Miky vill bo i lugn miljö, utan barn under tonåren. En trygg och snäll hundkompis vore bra.

Sofia, tik född 2014, drygt 5 kilo
Även Sofia behöver lite tid på sig med nya bekantskaper men leker gärna när hon förstått att vi vill henne väl. Sofia vill ha ett lugnt liv i ett hem där hon får en egen liten trädgård att strosa runt i. Ej barn under tonåren.

Claudia, tik född 2015, ca 22 kilo
En pigg och glad tjej som kommer att bjuda på många leenden och trevliga promenader i skog & mark – om hon bara får chansen. Bor gärna med trevlig hundkompis.

Nelu, hane född 2014, ca 25 kilo
Nelu är en glad och framåt grabb, kontaktsökande och vänlig. En riktigt bästa kompis som kommer att älska att få vara MED. Bor gärna som ensam hund eller med trevlig tik.

Fiona, tik född 2014, ca 20 kilo
Fiona delar för närvarande paddock med Nelu och de kommer bra överens. Hon är full av kärlek, vänlig och umgås gärna. Fiona vill gärna ha en egen uteplats/täppa i sitt nya hem, och en en snäll hundkamrat.

Ellie, tik född 2014, ca 18 kilo
Någons framtida bästis, utan tvekan. Ellie är kvicktänkt och lekfull – men uppskattar även mys & lugn. Hon kan bo som ensam hund eller så kan hon gärna dela livet med en stabil hundkomis, gärna hane.

Max, hane född 2015, ca 22 kilo
Härlige Max är en klipsk och lyhörd kompis, han gillar andra hundar och längtar efter ett friluftsliv i Sverige. Max kan bo som ensam hund eller med en hundkompis, gärna en tik.

Scooby, hane född 2008, ca 20 kilo
Scooby är Medgidia-hägnets egna Ferdinand. En lite äldre herre som går lös på innergården och föredrar lugn & ro framför stoj och lek. Vill bo lugnt och med en egen gård där han kan strosa runt i egen takt.

Intresseanmälan finns här.

%d bloggare gillar detta: