Tiden rinner snabbt iväg för våra vänner!

Downloads93

Hägnet i Medgidia läggs som vi tidigare informerat om, ner i slutet av februari. Hundar, katter och inventarier flyttas till Cernavoda. Alla hundar kommer inte att klara flytten. De är hack-kycklingar, stressade eller har handikapp som gör deras liv i stora hundgrupper mycket svårt. Vi prioriterar nu hundarna och katterna i Medgidia – de är alla märkta med ett blått M på adoptionssidan. Vårt löfte till dem är att flyga hem dem till goda hem före hägnet stängs – om hemmen finns. Särskilt svårt har tre hundar det; handikappade och ängslige Tiron, svårt stressade Soraya och försiktige valpen Doru. Vi vädjar nu till dig som har ett stort hjärta och kan ge någon av dessa hundar livets stora gåva, villkorslös kärlek i ett eget hem. Tiden är knapp och hundarna väntar förtvivlat. Hemsidan uppdateras under veckan med fler hundar från Medgidia. Se även våra katter i Medgidia. Hör av dig!

Klicka på namnen för att läsa mera om hundarna.

Intresseanmälan finner du här.

Jourhemsanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: