If-kund – nu har du en digital veterinär!

9b8e4f60c9a71fb4eb7f7a42af8e6955Hundhjälpen har ett flerårigt samarbete med försäkringsbolaget If. Den absoluta majoriteten av våra hemkomna hundar och många katter är nu nöjda kunder hos bolaget. If har nu inlett ett spännande samarbete med FirstVet, vars veterinärer har lång erfarenhet och bred veterinärmedicinsk bakgrund. Du behöver inte vänta på tid hos en klinik utan kan snabbt få en konsultation via dator eller mobil. Som If-kund har du under januari och februari 50% rabatt på ditt första besök. Rabattkoden hittar du här där du även skapar ett gratis konto. Efter konsultation behöver endast ca 15% av hundarna och katterna remitteras vidare till en fysisk klinik.

Videomöte med veterinären
Ett videomöte med en veterinär fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med den skillnaden att mötet sker genom dator, mobil eller surfplatta. För att genomföra mötet i din dator behöver du ha fungerande webbkamera, mikrofon och högtalare.

Slipp onödiga veterinärbesök
Ibland är det svårt att avgöra om du behöver uppsöka veterinär eller inte och det kan vara långt till närmaste veterinärklinik. Då kan FirstVet göra en första bedömning och ge dig konsultation. Om de remitterar ditt djur vidare och det sedan blir ett försäkringsärende hos oss, räknas kostnaden för FirstVet med i ärendet.

Bra pris även om inget försäkringsärende
En videomöte med en veterinär hos FirstVet kostar 320 kr (vardagar 09.00-18.00, övrig tid 550 kr). Även om det inte blir ett försäkringsärende är det ett bra pris för en veterinärkonsultation. Ett vanligt besök på en veterinärklinik kostar betydligt mer. Att träffa veterinären digitalt kan alltså spara både tid och pengar.

%d bloggare gillar detta: