Jennifer vädjar för Sam!

Downloads43

Jennifers lilla flock i Cernavoda har förutom Bilbo och Fram bestått av Ella och Fred, båda nu adopterade – och Sam. Denne underbare grabb har gått från att vara skräckslagen och utåtagerande till en glad och lekfull grabb med en nyfiken inställning till livet. Jennifers kontrakt som adoptionsansvarig går nu ut och hon återvänder till Sverige – utan att det finns en lösning för hennes älskade Sam. Detta skapar en oerhörd ångest för henne, då Sam inte kan integreras i en större hundgrupp i Cernavoda – han är en speciell personlighet med stort trygghetsbehov, just den typen av hund som ofta attackeras av större grupper. Sam måste få sitt hem och det är bråttom. Kan DU erbjuda honom evighetshemmet – ett hem där han får uppleva sig som viktig och uppskattad och fortsätta sin positiva utveckling? Du bör inte ha barn under tonåren hemma. Viktigt är att ha förståelse för Sams bakgrund. Det är oerhört bråttom och i värsta fall en fråga om liv eller död för Sam. Hör av dig!

I det fall Sam inte ”hittar hem” måste han ändå få komma till Sverige snabbt och plan B blir aktuell. Vi söker då Dig som kan hjälpa Jennifer genom att ta hand om Sam i ditt hem tills hans permanenta hem dyker upp.

Mer information om Sam finns här.

Intresseanmälan finner du här.

Kontakt: info@hundhjalpen.se

%d bloggare gillar detta: