Älskade Bili

downloads91

Bili är Hundhjälpens specielle skyddsling – en kille som fått en usel start på livet och sedan inte fått en rättvis chans. I och med omstrukturering i hägnen försvinner hans trygga plats och han måste flyttas från Medgidia till Cernavoda – något han inte klarar av. Bili behöver sin flygbiljett till Sverige mer än någon annan just nu. Han har levt sitt liv mestadels i sin koja och är därför rädd för allt nytt – och får på inga villkor pressas utöver sin mentala förmåga i sitt nya hem. Han måste bo i lugn miljö i marknivå, i ett hem utan små barn och där hundstöd finns. Stor hundkunskap förenat med kärlek och empati är ett måste. Sedan får tiden göra sitt. Kan DU hjälpa Bili – han förlorar snart sin lilla trygga vrå i världen. Det är bråttom. Obs att Bili har ett visst handikapp och ska framöver leva ett fysiskt relativt lugnt liv.

Läs mera om Bili här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: