Ella behöver få sitt hem – akut!

downloads90

Vackra Ella anlände till hägnet som en fullständigt skräckslagen liten valp. Hon har under svenska Jennifers överseende utvecklats till en kontaktsökande och nyfiken tjej. Fortfarande krävs arbete för att få henne att ”växa” och hon har behov av en väldigt trygg hemmiljö samt stöd från en annan hund. Situationen ställs nu på sin spets då Jennifers anställning går mot sitt slut och Ella ännu står utan hem. Utan Jennifer kommer Ellas fantastiska utveckling att gå om intet – hon kommer att backa mentalt och så småningom hamna i skymundan och i värsta fall bli kvar i hägnet under många år framöver – ett sorgligt öde för en så ung tik. Det är nu eller aldrig – hela Ellas väl står på spel. Situationen är därför akut och vi söker med ljus och lykta efter Dig som med kärlek och värme kan ta emot denna vackra tik och hjälpa henne på den fortsatta vägen framåt i livet. Hör av Dig! Ella har inte mycket tid nu!

Läs mera om Ella här.

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: