Fem stiliga katt-grabbar längtar hem!

skittle-1 cooper panda-6    oliver

 

 

 

 

victor-2
paw-heart-she-scribes-cwlybf-clipart

 

 

 

 

 

 

 

 


I katt-huset i Medgidia sitter fem stiliga grabbar som alla längtar efter egna människor som bryr sig om dem. Livet i katt-huset är tryggt men bjuder inte på så mycket mänsklig närhet. Våra katter har som alla andra katter ett stort behov av att bli uppmärksammade och ompysslade. En del finner genast sin plats i en erbjuden famn – andra behöver få samla lite mod för att våga slappna av och njuta. De här grabbarna trivs inte speciellt bra med så många andra katter runt omkring sig och vill gärna få resa till Sverige så snart det finns någon snäll människa som vill öppna sitt hem för dem. Kan Du erbjuda en av dem den fantastiska resan till en ny tillvaro  – och samtidigt få en härlig liten kamrat! Se våra fina grabbar: Skittle, Cooper, Panda, Oliver och Victor. Klicka på bilderna ovan för att läsa mera om respektive katt. Grabbarnas tillvaro är relativt svår och behovet av hem stort!

Intresseanmälan finner du här.

%d bloggare gillar detta: